Nahajate se: Domov: / Športna rekreacija / Delavske Športne Igre / Druge aktivnosti / Delavske športne igre

56. sezona Delavskih športnih iger

Tudi skozi letošnjo sezono bomo spremljali tiste posameznike, ki se bodo udeleževali največ tekmovanj in skrbno šteli skupno število vseh udeležencev. Veseli nas, da smo podaljšali sodelovanje z obema partnerjema iz lanske sezone.

NAJ ŠPORTNIK in ŠPORTNICA; sponzor akcije, podjetje Adria Mobil d.o.o., bo na zaključni prireditvi v decembru obema nagrajencema podelil nagrado v obliki brezplačne tridnevne uporabe njihovega avtodoma.

FB-DSI-2016

URSIN DOBRODELNI ŠTEVEC; števec udeležencev na tekmovanjih v sklopu DŠI, ki je v lanski sezoni »preštel« 2769 tekmovalk in tekmovalcev, z letom 2016 začenja z ničle.

V sodelovanju s podjetjem URSA Slovenija d.o.o. predstavljamo nov dvoletni projekt v sklopu DŠI, in sicer tako imenovan URSIN DOBRODELNI ŠTEVEC. Gre za dobrodelno akcijo, ki bo z vsakim(-o) tekmovalcem(-ko) na posameznem tekmovanju v sklad prinašala 1 evro, končni znesek (po zadnjem tekmovanju v letošnji sezoni) pa bo podjetje URSA Slovenija d.o.o. (v sodelovanju z OZRK Novo mesto) namenilo v dobrodelne namene. Torej, z udeležbo na tekmovanju bo vsak(-a) tekmovalec(-ka) tudi dobrodelen(-a).

URSA

 

NAJ športnica in športnik 2015: Erik Kraševec - URSA Slovenija, Antonija Bahor - Policija

zmagovalci-DSI-2015

V sezoni 2015 je na DŠI sodelovalo 2769 udeležencev, sredstva je podjetje URSA Slovenija namenilo v obnovo družinske hiše v Velikem Cerovcu.

URSA-2769

Nahajate se: Domov: / Športna rekreacija / Delavske Športne Igre / Druge aktivnosti / Delavske športne igre

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information