Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa / 10. Rudolfovi tedni športa

10. Rudolfovi tedni športa

Kot se za jubilejno izvedbo spodobi, bo letošnja pomlad v Novem mestu izdatno obogatena z doslej največjim številom sodelujočih športnih organizacij v okviru projekta, katerega namen je predstavitev dela društev, športa in zdravega načina življenja.

Med posameznimi dogodki, pretežno v aprilu in maju, bodo različne organizacije predstavile svoje delovanje. Gre za projekt v koordinaciji Agencije za šport in ob delnem sofinanciranju Fundacije za šport.

Tokrat vabijo Ženski košarkarski klub Krka, Ženski rokometni klub Krka, Ribiška družina Novo mesto, Otroška nogometna šola Portoval, RISORIUS, Ženski odbojkarski klub, Atletski klub Krka, Olimpijski komite Slovenije, Šahovsko društvo Krka, Košarkarski klub Krka, Planinsko društvo Krka, Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja, Športno društvo Osmica, Športno rekreativno društvo Fit klub, Triatlonski klub Novo mestoMoški rokometni klub Krka ter Teniški klub Portoval.

Več informacij lahko vsi, ki se želite udeležiti katerega od dogodkov, najdete v »programu prireditev.« Utrinke s posameznih dogodkov pa boste lahko redno spremljali na spletni strani Agencije za šport in facebook-u.

Vabljeni!

10 RTS LOGO

Vabilo na velikonočni turnir ŽRK Krka

Razpis 17. novomeškega teka. Razpis - štafetni teki

Vabilo na 2. srečanje nogometašev ONŠ Portoval

Vabilo na pohod in plezanje

Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa / 10. Rudolfovi tedni športa

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information