Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa

10. Rudolfovi tedni športa

Kot se za jubilejno izvedbo spodobi, bo letošnja pomlad v Novem mestu izdatno obogatena z doslej največjim številom sodelujočih športnih organizacij v okviru projekta, katerega namen je predstavitev dela društev, športa in zdravega načina življenja.

Med posameznimi dogodki, pretežno v aprilu in maju, bodo različne organizacije predstavile svoje delovanje. Gre za projekt v koordinaciji Agencije za šport in ob delnem sofinanciranju Fundacije za šport.

Tokrat vabijo Ženski košarkarski klub Krka, Ženski rokometni klub Krka, Ribiška družina Novo mesto, Otroška nogometna šola Portoval, RISORIUS, Ženski odbojkarski klub, Atletski klub Krka, Olimpijski komite Slovenije, Šahovsko društvo Krka, Košarkarski klub Krka, Planinsko društvo Krka, Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja, Športno društvo Osmica, Športno rekreativno društvo Fit klub, Triatlonski klub Novo mestoMoški rokometni klub Krka ter Teniški klub Portoval.

Več informacij lahko vsi, ki se želite udeležiti katerega od dogodkov, najdete v »programu prireditev.« Utrinke s posameznih dogodkov pa boste lahko redno spremljali na spletni strani Agencije za šport in facebook-u.

Vabljeni!

10 RTS LOGO

Vabilo na velikonočni turnir ŽRK Krka

Razpis 17. novomeškega teka. Razpis - štafetni teki

Vabilo na 2. srečanje nogometašev ONŠ Portoval

Vabilo na pohod in plezanje

10. Rudolfovi tedni športa – poziv k sodelovanju

Agencija za šport Novo mesto bo v sodelovanju s športnimi društvi ponovno organizirala bogat športni program, ki bo potekal v mesecu aprilu in maju. Jubilejna izvedba projekta Rudolfovi tedni športa, ki je delno podprt s strani Fundacije za šport, bo tudi tokrat namenjena vsem športnim društvom v MO Novo mesto, ki želijo na različne načine širši javnosti predstaviti svoje delovanje.

V lanski, deveti izvedbi, so se na tak način predstavili: Ženski košarkarski klubi Krka, Ženski rokometni klub Krka, Atletski klub Krka, Športno rekreativno društvo FIT KLUB, Športno društvo Otroška nogometna šola Portoval, Šahovsko društvo Krka, Ženski odbojkarski klub in Moški rokometni klub Krka.

Odgovorne osebe v posameznih društvih, pozivamo, da najkasneje do 10.3.2016, izpolnite priložen razpisni obrazec, vse nadaljnje aktivnosti bomo določili naknadno, po prispelih prijavah.

Za vsa dodatna pojasnila smo vam na voljo na telefonski št. 07 39 39 500.

Program prireditev za marec in april, se nahaja tukaj.

10 RTS LOGO


Vljudno vabljeni k sodelovanju.

9. Rudolfovi tedni športa

V počastitev občinskega praznika, bo Agencija za šport Novo mesto v sodelovanju s športnimi društvi ponovno organizirala bogat športni program pod skupnim imenom »Rudolfovi tedni športa«. V osnovi gre za predstavitev dela posameznih športnih društev z namenom približanja čim večjemu številu ljudi. Društva bodo v sklopu projekta, ki bo potekal v mesecu aprilu in maju, na različne načine predstavila svoje delovanje.

V že deveti izvedbi projekta bodo sodelovali Ženski košarkarski klub KrkaŽenski rokometni klub Krka, Športno rekreativno društvo FIT KLUB, Atletski klub Krka, Šahovsko društvo Krka in Športno društvo Otroška nogometna šola Portoval.

Tudi rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so se odločili sodelovati pri projektu 9. Rudolfovi tedni športa, in sicer z izvedbo turnirja v mini rokometu.

Več informacij o posameznih dogodkih najdete v programu in kontaktnih naslovih.

9 RTS LOGO

Ostale novice: 

več...

Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information