Nahajate se: Domov: / Prireditve, dogodki / Športnik leta

Športnik leta 2015 - predstavitev kandidatov in glasovanje

ŠPORTNIK LETA 2015

Tradicionalna prireditev ŠPORTNIK LETA, je velika športno – zabavna prireditev v Mestni občini Novo mesto. Gre za "praznik" vseh športnikov, ki tekmujejo v okviru športnih društev s sedežem v Mestni občini Novo mesto.

Prireditev »Športnik leta 2015« bo v četrtek, 4. februarja 2016 ob 18. uri, v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu.

V nadaljevanju vam predstavljamo najpomembnejše dosežke kandidatov za nazive Športnik leta, Športnica leta in Športni kolektiv v letu 2015 (vrstni red kandidatov je določen z žrebom na tehnično – strokovni komisiji, ki skrbi za nadzor pri izboru športnika leta).

Glasovanje bo potekalo od petka, 22. januarja, do vključno nedelje, 31. januarja 2016, preko povezave http://anketa.as-nm.si/.

več...

Športnik leta 2015

Tradicionalna prireditev Športnik leta je velika športno – zabavna prireditev v Mestni občini Novo mesto. Gre za "praznik" vseh športnikov, ki tekmujejo v okviru športnih društev s sedežem v Mestni občini Novo mesto.

Prireditev »Športnik leta 2015« bo v četrtek, 4. februarja 2016 ob 18. uri, v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu.

Razpisi in ostali dokumenti:
- Razpis za športnika, športnico in športni kolektiv leta 2015

- Razpis za Županova priznanja za športne uspehe v letu 2015

- Razpis za Bloudkova priznanja

- Pravilnik za Bloudkova priznanja

- Vsi Bloudkovi nagrajenci od leta 1979 do 2014

- Najboljši športniki, športnice in športni kolektivi do leta 2014

Posebna strokovna komisija, ki jo je določil svet Agencije za šport Novo mesto, bo na osnovi podatkov in svoje strokovnosti, glasovala za izbrane kandidat(-k)e in kolektive. Njihovi glasovi bodo imeli težo 90 % glasovanja, 10 % glasov pa bodo prispevali z glasovanjem tudi vsi zainteresirani preko povezave http://www.as-nm.si/.

Poleg podelitve najprestižnejših nazivov bomo na prireditvi podelili tudi Občinska Županova priznanja športnikom, ki so v preteklem letu postali državni prvaki ali pa so nastopili za slovensko reprezentanco v kadetski, mladinski ali članski kategoriji. Športnim delavcem bomo podelili Bloudkova priznanja za dolgoletno delo v športu, spomnili pa se bomo tudi na najboljše tri ekipe v ženski, moški in skupni razvrstitvi 55. delavskih športnih iger.

 Sportnik-leta-2014-mix1 Sportnik-leta-2014-mix2

Generalni sponzor 

avtohisa-berus-logo 

Medijski sponzor 

Vas-kanal

Prireditev "Športnik leta 2014"

V Kulturnem centru Janeza Trdine, je 28.1.2015 potekala že 29. prireditev »Športnik leta« v Mestni občini Novo mesto.

Namen prireditve je predstavitev in popularizacija športa, športnikov in športnih delavcev ter se jim na ta način zahvaliti za vloženo delo v šport. Podelili smo veliko priznanj in sicer: Županova priznanja športnikom za osvojitev naslova državnih prvakov ali za nastop v reprezentanci Slovenije, Bloudkova priznanja zaslužnim športnim delavcem za večletno aktivno delo v športu, priznanja za dosežke na delavskih športnih igrah ter najprestižnejša priznanja - priznanja za športnika leta 2014, ko smo razglasili najboljšega športnika, športnico in športni kolektiv v Mestni občini Novo mesto.

Najboljša športnica Mestne občine Novo mesto za leto 2014 je postala atletinja Mateja Drobnič, naj športnik igralec namiznega tenisa Uroš Slatinšek, športni kolektiv leta pa je tudi letos Košarkarski klub Krka.

Vrstni red, glasovanje strokovne komisije, glasovanje preko spletne strani in seznam vseh nagrajencev si lahko ogledate v spodnjih prilogah.

Generalni sponzor prireditve je bila Avtohiša Berus Novo mesto.

več...

Nahajate se: Domov: / Prireditve, dogodki / Športnik leta

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information