Nahajate se: Domov: / Prireditve, dogodki / Dogodki

Dvodnevni jesenski teniški turnir v okviru DŠI

Lepo vreme nam je omogočilo izvedbo dvodnevnega jesenskega teniškega turnirja v okviru letošnjih Delavskih športnih iger. V moški konkurenci sta predstavnika Krke Golob in Bradač ponovila uspeh iz pomladanskega dela in Krki prepričljivo priborila prvo mesto, pred ekipo TPV-ja in Zavarovalnico Tilia. V ženskem delu je ob odsotnosti nekaterih igralk iz prvega dela, skupno prvo mesto zasluženo pripadlo Cvetki Lamut (Revoz), drugo mesto Teji Pucelj (Krka) in tretje Tatjani Škrinjar (Revoz). Ekipno je slavila Krka pred Revozom in Policijo. 

Rezultati v moški kategoriji se nahajajo tukaj, v ženski pa tukaj.

 

Polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za učence in učenke

V Športnem parku Loka Novo mesto, je v sredo, 9.9.2015 potekal polfinale državnega prvenstva v odbojki na mivki za učence in učenke. Rezultate za učenke si lahko pogledate tukaj, rezultate za učence pa si lahko pogledate tukaj.

4. NOČNI KOŠARKARSKI TURNIR 5 NA 5

ŠD Drska vabi vse rekreativne igralce košarke na 4. nočni košarkarski turnir 5 na 5 za pokal KS Drska, ki bo v soboto, 12. 9. 2015, z začetkom ob 16. uri, na igriščih pri OŠ Drska (v primeru slabega vremena bo turnir prestavljen na 26. 9. 2015). Več informacij s klikom na povezavo.

Nahajate se: Domov: / Prireditve, dogodki / Dogodki

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information