Nahajate se: Domov: / Prireditve, dogodki

10. Rudolfovi tedni športa

Kot se za jubilejno izvedbo spodobi, bo letošnja pomlad v Novem mestu izdatno obogatena z doslej največjim številom sodelujočih športnih organizacij v okviru projekta, katerega namen je predstavitev dela društev, športa in zdravega načina življenja.

Med posameznimi dogodki, pretežno v aprilu in maju, bodo različne organizacije predstavile svoje delovanje. Gre za projekt v koordinaciji Agencije za šport in ob delnem sofinanciranju Fundacije za šport.

Tokrat vabijo Ženski košarkarski klub Krka, Ženski rokometni klub Krka, Ribiška družina Novo mesto, Otroška nogometna šola Portoval, RISORIUS, Ženski odbojkarski klub, Atletski klub Krka, Olimpijski komite Slovenije, Šahovsko društvo Krka, Košarkarski klub Krka, Planinsko društvo Krka, Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja, Športno društvo Osmica, Športno rekreativno društvo Fit klub ter Moški rokometni klub Krka.

Več informacij lahko vsi, ki se želite udeležiti katerega od dogodkov, najdete v »programu prireditev.« Utrinke s posameznih dogodkov pa boste lahko redno spremljali na spletni strani Agencije za šport in facebook-u.

Vabljeni!

10 RTS LOGO

Vabilo na velikonočni turnir ŽRK Krka

Razpis 17. novomeškega teka. Razpis - štafetni teki

Še zadnji dan glasovanja

Glasovanje za nazive Športnik leta, Športnica leta in Športni kolektiv v letu 2015, se zaključuje v nedeljo, 31. januarja 2016. Svoj glas oddate preko povezave http://anketa.as-nm.si/.

sportnik leta-2015-logo 

Športnik leta 2015 - predstavitev kandidatov in glasovanje

ŠPORTNIK LETA 2015

Tradicionalna prireditev ŠPORTNIK LETA, je velika športno – zabavna prireditev v Mestni občini Novo mesto. Gre za "praznik" vseh športnikov, ki tekmujejo v okviru športnih društev s sedežem v Mestni občini Novo mesto.

Prireditev »Športnik leta 2015« bo v četrtek, 4. februarja 2016 ob 18. uri, v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu.

V nadaljevanju vam predstavljamo najpomembnejše dosežke kandidatov za nazive Športnik leta, Športnica leta in Športni kolektiv v letu 2015 (vrstni red kandidatov je določen z žrebom na tehnično – strokovni komisiji, ki skrbi za nadzor pri izboru športnika leta).

Glasovanje bo potekalo od petka, 22. januarja, do vključno nedelje, 31. januarja 2016, preko povezave http://anketa.as-nm.si/.

več...

Nahajate se: Domov: / Prireditve, dogodki

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information