Nahajate se: Domov: / Novice / Dan novomeškega rokometa

Dan novomeškega rokometa

S tekmo med vetrani in simpatizerji Moškega rokometnega kluba Krka so vse selekcije, 5. junija 2016, v dvorani Marof sklenile do sedaj najuspešnejšo sezono, v kateri so osvojili tako naslov državnega prvaka v mladinski kategoriji, ekipe mlajših dečkov B, starejših dečkov B in kadetov pa so osvojile končno 2. mesto v državi. S četrtim mestom se lahko pohvalijo še mlajši dečki A, medtem ko so starejši dečki A sezono sklenili na šestem mestu. Na prireditvi, ki je potekala od zgodnjih dopoldanskih ur do poznega večera, so nastopile vse ekipe, ki tekmujejo pod okriljem Moškega rokometnega kluba Krka, vključno z mini rokometno šolo, dodatno vzdušje pa so naredili tudi obiskovalci.

Uvodoma so znanje rokometnih veščin prikazali najmlajši, ki so se pomerili v mini rokometu. Gre za mlade rokometaše, ki prve izkušnje nabirajo pod okriljem rokometne šole MRK KRKA. Mladi upi so za prikazano v letošnjem šolslem letu ob koncu turnirja prejeli medalje in pokale, s strani občinstva pa prejeli velik aplavz. V prijateljskih tekmah z gosti, ekipami zagrebškega rokometnega kluba Maksimir Pastela, so v nadaljevanju tekme odigrale vse selekcije, vključno z mlajšimi mladinci.

Rezultati tekem:

Tekma letnikov 2004 MRK KRKA- RK Maksimir Pastela 22:22 ( 15:15)
Tekma letnikov 2002 MRK KRKA- RK Maksimir Pastela 23: 32 ( 14:16)
Tekma letnikov 2000 MRK KRKA- RK Maksimir Pastela 32:29 ( 14:12)
Tekma letnikov 1997 MRK KRKA – RK Maksimir Pastela 24:26 ( 10:12)

Po odigranih tekmah je sledila še predstavitev vseh ekip in rezultatov v mlajših kategorijah, ki so jih mladi upi Moškega rokometnega kluba Krka zabeležili v letošnji izjemno uspešni sezoni. Nenazadnje smo v klubu ponosni,da smo po skupnem seštevku vseh rezultatov mlajših selekcij postali najuspešnejši rokometni klub v Sloveniji!

Prireditev je bila dobrodelno obarvana, saj smo zbrana sredstva od prostovoljnih prispevkov in prodane hrane ter pijače namenili družini Lozar za nakup prepotrebnih aparatov za sina.

Nahajate se: Domov: / Novice / Dan novomeškega rokometa

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information