Nahajate se: Domov: / Novice

Rekreacijska liga v nogometu

V nedeljo, 5. junija 2016, je potekala rekreacijska liga v nogometu. Rezultati se nahajajo tukaj. Razglasitev najboljših ekip bo v nedeljo, 12.6.2016 ob 14.15 uri na pomožnem stadionu Portoval. Vabljeni.

Občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za dijake in dijakinje

V ponedeljek, 6. junija 2016, je v Športnem parku Loka potekalo občinsko prvenstvo v odbojki na mivki za dijake in dijakinje.

Prva tri mesta pri dijakinjah so zasedli:
1. ŠOLSKI CENTER NOVO MESTO – SREDNJA ZDRAVSTVENA IN KEMIJSKA ŠOLA
2. ŠOLSKI CENTER NOVO MESTO – SREDNJA ELEKTRO ŠOLA IN TEHNIŠKA GIMNAZIJA
3. GIMNAZIJA NOVO MESTO

Podrobne rezultate si lahko pogledate tukaj.

Prva tri mesta pri dijakih so zasedli:
1. ŠOLSKI CENTER NOVO MESTO – SREDNJA ELEKTRO ŠOLA IN TEHNIŠKA GIMNAZIJA
2. EKONOMSKA ŠOLA NOVO MESTO
3. GIMNAZIJA NOVO MESTO

Podrobne rezultate si lahko pogledate tukaj.

Dan novomeškega rokometa

S tekmo med vetrani in simpatizerji Moškega rokometnega kluba Krka so vse selekcije, 5. junija 2016, v dvorani Marof sklenile do sedaj najuspešnejšo sezono, v kateri so osvojili tako naslov državnega prvaka v mladinski kategoriji, ekipe mlajših dečkov B, starejših dečkov B in kadetov pa so osvojile končno 2. mesto v državi. S četrtim mestom se lahko pohvalijo še mlajši dečki A, medtem ko so starejši dečki A sezono sklenili na šestem mestu. Na prireditvi, ki je potekala od zgodnjih dopoldanskih ur do poznega večera, so nastopile vse ekipe, ki tekmujejo pod okriljem Moškega rokometnega kluba Krka, vključno z mini rokometno šolo, dodatno vzdušje pa so naredili tudi obiskovalci.

Uvodoma so znanje rokometnih veščin prikazali najmlajši, ki so se pomerili v mini rokometu. Gre za mlade rokometaše, ki prve izkušnje nabirajo pod okriljem rokometne šole MRK KRKA. Mladi upi so za prikazano v letošnjem šolslem letu ob koncu turnirja prejeli medalje in pokale, s strani občinstva pa prejeli velik aplavz. V prijateljskih tekmah z gosti, ekipami zagrebškega rokometnega kluba Maksimir Pastela, so v nadaljevanju tekme odigrale vse selekcije, vključno z mlajšimi mladinci.

več...

Nahajate se: Domov: / Novice

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information